کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی(PRPS ) در شبکه بهداشت شهرستان بندرگز برگزار شد...

به گزارش کناره ، براساس ضوابط وزارت بهداشت و استاندارد های ملی ایران و اصول GMP ، کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی(PRPS ) با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان بندرگز و مسئولین واحدهای بهداشت مواد غذایی و بهداشت حرفه ای و مسئولین فنی کارخانه ها برگزار گردید.

 شهرام صابری سرپرست شبکه بهداشت ودرمان بندرگز در در این جلسه گفت: اجرای این طرح درراستای کنترل شرایط تولیدی واحدها براساس چک لیست ارزیابی و برنامه های پیش نیازی بهسازی (PRPS) و بهبود مستمر تکنولوژی تولید و همچنین انجام رتبه بندی و معرفی واحدهای واحدهای تولیدی برترسال می باشد.

دکتر صابری به حداقل رساندن مخاطراتی که تولید مواد غذایی را تهدید می نماید را  از اهداف برگزاری این کارگاه برشمرد .

در ادامه مدرسین کارگاه، به تدریس سرفصل های آموزشی برای مدعوین پرداختند.

شرکت کنندگان در کارگاه PRPS در این جلسه با اهداف تشکیل کارگاه ، نحوه تکمیل چک لیست ارزیابی PRPS و رفع اشکالات و ابهامات موجود در این زمینه آشنا شدند .

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تازه ترین اخبار