این یادداشت حکایتی دارد از روزهایی که گذشت و در سیر تکاملی یادداشت اشاره ای دارد به روزهای نیامده و پیش رو ...

به گزارش کناره ،  نویسنده این مطلب روزهای نیامده را به رسم دور اندیشی به نگارش درآورد تا مخاطب، بمانند آینه ای تمام قد، روزهای پیش رو را برای خود تصور نماید و اگر قصد او خیر است ، آینده را از همین امروز دریابد و در مسیر قرار گیرد ...

 در روزگارانی نه چندان دور ، در ایام دفاع مقدس ، وقتی رزمندگان جهت پیشروی با موانعی برخورد می کردند به نام جاده مین ، گردان تخریب وارد عمل میشد.

گردان تخریب با جوانانی شجاع و با تسلط به دانش تخریب مین ، وارد میدان می شدند و در کنار این جوانها افراد باتجربه تر هم پشتیبان فنی آنها بودند و همه آگاه به این بودند که : صفحه فشار، خرج اصلی، چاشنی انفجاری و محفظه، درپوش چاشنی، ضامن، ماسوره و ... چیست؟

لذا این گردان وظیفه تخریب این میادین رو داشت تا رزمندگان به سلامت عبور کنند و به دل دشمن بزنند و سنگرهای کلیدی را فتح کنند.

گذشت و گذشت ، جنگ با تمام خوبی ها و بدی ها تمام شد، بنیان گذار انقلاب با کوله باری از غم و اندوه ، دنیا را وداع گفت.

 نوبت به سازندگی رسید، باز هم جوانان متخصص با حمایت بزرگان انقلاب وارد میدان کار شدند جهت آبادانی کشور، در همان روزها و در کنار این سازندگی به یکباره مباحثی مطرح شد که ریشه های ایدئولوژیک انقلابی را که به فرموده بنیان گذارش انقلاب فرهنگی بود مورد هجمه قرار داد، در همان روزها فرمانده ( رهبر انقلاب امام خامنه ای) هشدار می داد که مبانی انقلاب زیر سوال رفته است.

باز هم گذشت و باز هم فرمانده هشدار می داد که مبانی انقلاب زیر سوال رفته است، سالها گذشت و این هجمه ها شدید تر شد تا اینکه فرمانده رسما سخن از تهاجم به میان آورد و گفت: تهاجم فرهنگی.

با این سخن دلسوزان نظام هوشیاری خود را به دست آوردند و شروع به تربیت افرادی کردند دلسوز و خدمت گزار، این افراد همان نسل سوم انقلاب هستند، نسلی جوان و با نشاط، شجاع و آگاه به مسائل روز، گفتمانی تشکیل شد به نام جنگ نرم و به تبع این جنگ ، تشکیلات گسترده ای شکل گرفت، همانند دوران جنگ باز هم رزمنده ها آماده نبرد شدند در کنار رزمنده ها یکی از اجزاء این تشکیلات جنگی گردان تخریب بود و افراد آن تخریب چی نام گرفتند و برای اینکه با نظام بین الملل هماهنگ شوند لذا وظیفه سازمانی آنها (critic  ،منتقد ) نامگذاری شد.

وظیفه این تخریبچی های دلسوز این بود که جاده فکری آلوده به مین پیش روی نظام را خنثی کنند. این مین ها همان ایدئولوژی ها بودند. داخل این مین ها مثل زمان جنگ سخت صفحه فشار، خرج اصلی، ضامن و ... وجود داشت فقط چون جنگ نرم بود ، اسامی آنها کمونیسم، امپریالیسم، فمینیسم،اومانیسم، سوسیالیسم و در نهایت خرج اصلی مین که همان لیبرالیسم هست نام گرفت.

رزمنده ها آرام آرام و به قول معروف گل و بلبل شروع به کار کردند به یک باره از فرمانده ندا آمد که : برادرا دشمن نزدیکه ، دیگه وقت نداریم ، کاری کنید رزمنده ها دست به کار شدند و وقتی به موانع برخورد می کردند ، کار را به تخریب چی ها می سپردند اینجا بود که تخریب چی های ولایی و جان برکف وارد کار می شدند لذا سریع و ضربتی شروع به تخریب مین ها کردند و در این راه از جان خود هم مایه می گذاشتند بعضی رزمنده های اسلام که پشت صحنه نگاه می کردند دلشان می سوخت و همراه با آنها خودشان را به آب و آتش می زدند ولی برخی رزمنده ها هم خرده می گرفتند و می گفتند چرا دارید خودتان را به آب و آتش می زنید؟ بگذارید آرام آرام کار تخریب انجام شود... چرا هم دارید جان خودتان را می گیرید و هم جان دیگران را؟ ولی این رزمنده ها که نیت خیر هم داشتند فقط معلوم نبود به چه دلیلی و چرا ؟!!!!

صدای فرمانده را نمی شنیدند که فریاد می زد و می گفت : برادرا دشمن نزدیکه ، دیگه وقت نداریم ، کاری کنید.

اَین عمّار ؟!!!!

 

آرش مرندی

 

 

دیدگاه‌ها   

0 #5 آرش مرندی 1394-07-06 18:28
البته گاهی داور این بازی که همان ایدئولوژی پرداز است ، سوت را به نفع کسی می زند که دارای زمین است که این نشان از ضعف آنها است.
منظور من چه بود ؟! اگر سالهای پیش پیگیر اخبار بوده باشید کسانی که مباحث عمیق فرهنگی را مثلا در فیسبوک مطرح میکردند توسط گردانندگان از صفحات فیسبوک حذف میشدند. اخبار 20:30 را اگر یادتان باشد این موضوع را به صوت مستند مطرح کرده بودند.
نقل قول کردن
+1 #4 آرش مرندی 1394-07-06 18:26
با سلام و تشکر از بذل توجه شما
یک پاسخ کوتاه به نظر شما
یاهو مسنجر،تلگرام ، اینستاگرام
این ها همه ابزار جنگ نرم است
ابزاری که در خدمت ایدئولوژی ها هستند صحبت اصلی من در جنگ نرم ،ایدئولوژی ها بودند ...
یعنی طرز تفکر وگرنه از همین ابزار می توان در جهت مثبت استفاده کرد ...
در علم سیاست ،، اصطلاحی داریم با عنوان زمین خودی و زمین حریف، این ابزار معرفی شده یک زمینی است که تحت نظر یک ایدئولوژی ساخته شده است و زمین حریف خوانده می شود
حال که ما داریم در زمین حریف که برای ما تعریف کرده اند بازی می کنیم ، چقدر زیباست که با قواعد خودی بازی کنیم، یعنی در زمین حریف با قواعد خودی بازی کنیم،، مطمئنا برد با ما خواهد بود.
نقل قول کردن
+4 #3 زلاتان 1394-07-05 18:14
اقای مرندی یاهو مسنجر جنگ نرم بود ؟تلگرام چی //؟با این همه چیزهای منفی که داره.اینستگرام چی؟
نقل قول کردن
-1 #2 آرش مرندی 1394-06-20 23:10
با سلام و تشکر از بذل توجه شما

نیامده که خوب معنایش مشخص است، یعنی اشاره به آینده دارد...
در خصوص پیش رو
اگر به لغت نامه دهخدا رجوع کنید
http://www.vajehyab.com/?q=%D9%BE%DB%8C%D8%B4%20%D8%B1%D9%88

یکی از معانی پیش رو = در حضور است
یعنی همین الان که در حال اتفاق است

در خصوص تعریف جنگ نرم:
بله بنده آشنا با جنگ نرم هستم
ولی اگر یادداشت من را بار دیگر و با تامل مطالعه فرمایید، اشاره به مین جنگی داشتم در زمان جنگ سخت و سپس به ملزومات و مواد تشکیل دهنده ی آن اشاره داشتم ...
سپس تشابهی داشتم به جنگ نرم ...

پاسخ شما در این جا خلاصه می شود:
همانطور که فرمودید :
جنگ نرم ابزاری دارد به نام رسانه...
خوب در این رسانه چه چیزهایی مطرح می شود ؟
مواردی که گفتم مانند کمونیسم و مارکسیسم و لیبرالیسم و .... مگر در رسانه مطرح نمی شود؟

خب اینجا در واقع مین جنگی همان رسانه است.
امیدوارم منظور من را گرفته باشید.
با سپاس
نقل قول کردن
+1 #1 محسنl 1394-06-19 10:19
باسلام
نیامده وپیش رو هردویک معنی دارد.
اصول وعرف جنگ نرم را جنگ رسانه میدانند.اینهم تعریف جنگ نرم:
جنگ نرم چالشی صرف در حوزه سخت افزاری و تسلیحات نظامی نیست بلکه این محتوا و برنامه است که اهمیت دارد. ابزارهای جنگ نرم بیشتر در حوزه رسانه‌ای تعریف می‌شوند مانند روزنامه، کتاب، فیلم، سینما، ماهواه، اینترنت
ربطی به مطلب لیبرال کموینیست و.... نداره
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تازه ترین اخبار