یخچال مهربانی در هند آغازی برای تغییر نگرش مردم اسراف کار بر منابع انسانی است.
به گزارش کناره، با این که کمپانی های بزرگ تولید غذا در سراسر جهان مثل ستارباکس خط و مشی خود را تغییر داده اند ولی روزانه مقدار زیادی غذا روانه سطل های زباله می شود درحالی که می توانند شکم مردم را سیر کنند.
پس از اینکه صاحب یکی از رستوران های هند متوجه زنی شد که در سطل زباله ها به دنبال غذا می گردد، جرقه ای در ذهنش خورد که منجر به تاسیس یخچال مهربانی در کوچی هند شد. او در خیابان جلوی مغازه اش یک یخچال قرار داد تا غذاهای اضافه را در آن قرار دهد و مردم بی خانمان بتوانند با برداشتن آن ها شکمشان را سیر کنند.
در این یخچال که برای همه آزاد است، روزانه غذاهایی توسط افراد خیر خواه و رستوران ها قرار می گیرد که حدود 75 تا 80 درصد خوراکی های آن توسط موسس این یخچال مهربانی پر می شود.
موسس خیرخواه در مصاحبه با هافینگتن پست گفت: " پول مال شماست ولی منابع متعلق به جامعه است. این پیامی است که من می خوام به گوش جهان برسانم. اگر پول خود را اسراف کنید، در واقع منابع جامعه را هدر داده اید، پس صرفه جو و بخشنده باشید."