این روز ها تنور انتخابات در نشریه ها و رسانه کم کم داغ تر می شود و در نشست های عمومی بین مردم نیز بحث ها پیرامون آن در حال قوام گیری است.
به گزراش کناره ، محمد تیموری فعال فرهنگی استان گلستان با ارسال یاداشتی نوشت: آنچه در اسفند 94 پیش رو داریم واقعه سیاسی مهمی است که در تقویم سیاسی سال با عنوان انتخابات مجالس شورای اسلامی وخبرگان رهبری ، فضای سیاسی اجتماعی کشور را متوجه خود ساخته است
این مجال را در آستانه ثبت نام دور آینده انتخابات مجلس شورای اسلامی مغتنم دانسته تا در جهت شفاف سازی فضای انتخابات ، کمک به آگاهی بیشتر افکار عمومی، تسریع امر انتخاب نماینده شایسته و متخصص ؛به بررسی شرایط وعملکرد نماینده دوره کنونی مجلس شواری اسلامی حوزه انتخابیه غرب استان گلستان بپردازیم وبه این سوال پاسخ دهیم که آیا نماینده کنونی این حوزه ، مسهل توسعه سیاسی اقتصادی وعمرانی وآموزشی حوزه انتخابیه خود بوده است ویا مانع؟
قدر مسلم این زمان بهترین فرصت برای تنویر افکار عمومی است تا به بررسی عملکرد نمایندگانی که 4سال پیش منتخب بودند بپردازیم و قبل از هر تصمیم سوگیرانه ،فارغ از هیجان واحساس قومی قبیله ای وبا تامل در عملکرد نمایندگان حال حاضر ، به مناسبترین انتخاب دست زده وآینده بهتری را در جهت توسعه عمران وآبادی منطقه برداریم.
در بررسی عملکرد نمایندگان مجلس چند پارامتر مهمترین می نماید که ضرورتا به بررسی آن خواهیم پرداخت.
صحن علنی مجلس ،آیینه تمام نمای نقاط قوت وضعف یک نماینده محسوب می گردد، مشارکت وارائه طرح ونظر در مباحثات صحن علنی مجلس ملاک، بارز توانمندی یک نماینده است که در یک کلیت تحت عناوین زیر قابل بررسی است که عملکرد نماینده ما در موارد ذیل به چه شکلی بوده است وحضور ایشان به چه وجهی در این موارد نمود داشته ومیزان اثر گذاریشان چقدر بوده است؟
1 - تعداد نطق ها در صحن علنی وجلسات رسمی
2 -تذکرات شفاهی کتبی وآیین نامه ای
3 - اظهار نظر در خصوص دستور جلسه ومذاکرات در صحن علنی وغیر علنی
باورصاحبنظران حوزه علوم اجتمای بر این است که جامعه ایران دارای مردمی با دانش وبینش سیاسی بالاست و به همین روی غالب آنها احوالات وتغییر تحولات سیاست مردان ودنیای سیاست را از طریق جراید ورسانه های دیداری وشنیداری دنبال می کنند وبه طور قطع مردم منطقه غرب استان نیز به رصد فعالیتهای نماینده خود ازطریق رسانه ها می پردازند وکمترین وقایع وتحولات را زیر نظر دارند، جای تاثر است که به زعم مردم منطقه، نماینده ما حتی درکمترین محفل و شرایط ا ثر گذار نمودی نداشته است که خروجی مثبتی برای حوزه غرب استان داشته باشد.4 - ارائه طرح ،که نشان از تخصص ودانش وکارآمدی است .
چرا کمترین بازخورد ی در این حوزه از ناحیه نماینده محترم نداشته ایم. آنچه در این گزینه لازم التوجه است این است که تخصص ، سابقه اجرایی قوی ، تجربه سطوح عالی مدیریتی در کشور و سبقه سیاسی اجتماعی از ویژگی های ضروری هر نماینده است که کمک شایانی به ابراز وجود ایشان در سطح اول مدیریت کلان کشور میکند.
5- نقش آفرینی در سوال از از وزرا ورییس جمهمور
6 -نقش آفرینی دراستیضاح از وزرا ورییس جمهمور
موارد مطرح شده فوق میزان توانمندی ،تخصص واشراف یک نماینده را می رساند که قطع ویقین مترادف نقش آفرینی و کارایی در توسعه وعمران آبادی حوزه انتخابیه اش می باشد که در تسریع سوق دهی امکانات وسرمایه گذار ان فرهنگی اقتصادی، نقش به فایده تری را ایفا کند و بایست دید نماینده ما در این حوزه نقش آفرین بوده اند ویا در سایر حوزه ها!
بستر دوم بررسی عملکرد یک نماینده عملکرد منطقه ای اوست که با دو معیار قضاوت افکار عمومی و بررسی کارشناسی قابل مداقه است.
در بررسی منطقه ای موارد زیر قابل تامل است .نخست اینکه در طول دوره نمایندگی چه تعداد پروژه عمرانی واقتصادی وسرمایه گذار فرامنطقه ای با هدایت نماینده وارد منطقه شده است؟چند طرح نیمه تمام به اتمام رسیده است؟چرا در طی این دو دوره اثری از تغییر مثبت رو به جلو ، رشد محسوس اقتصادی و بهبود معیشت مردم نیست؟ چرا از پروژه ها وصنایع عام المنفعه خبری نبوده است مگر روزی نمایندگان ما به واسطه آرا واعتماد همین مردم به مجلس را نیافته اند چرا مردم منطقه محروم غرب استان کمترین بهره را برده اند؟ در صورت تحقق حتی بخشی از خواسته های فوق الذگر ، چرا مردم از آن بیخبر بوده ونماینده ما در صدد آگاهی سازی بر نیامده اند؟
آیا مدیران کار آمد ومتخصصی با راهنمایی ایشان در سمت های کلیدی بر منصب نشسته اند یا خیر؟ چرا مردم منطقه سال ها از قلت نیرو های ضعیف در حوزه اجرایی می نالند وگله مند هستند
آیا تسهیلات و امکانات عمرانی اقتصادی، متوجه منطقه وگروهی خاص شده است یا به مساوات در سطح حوزه انتخابیه تقسیم گردیده است؟ وچرا فضای منطقه در این حوزه مسموم است واگر اینچنین نیست شاهد هیچ گونه حرکتی جهت تنویر افکار عمومی نیستیم؟
چه تعداد پروژه های عمرانی تفریحی وگردشگری متوجه روستا ها شده است وشهر های هدف گردشگری ما چقدر بهرمند بوده اند؟!و میزان گستردگی و برابری توزیع آن چقدر بوده است؟
منطقه غرب گلستان به دلیل شرایط ویژه جغرافیایی از پتانسیل بالایی برخوردار است. چرا درمنطقه ای که به عنوان منطقه هدف گردشگری است شاهد حتی یک پروژه که به بهره برداری رسیده و مردم از آن منتفع شده باشند، نیستیم؟
چرا آشوراده، پارک جنگلی کردکوی، درازنو، جنگل های بندرگز،اسکله های بندرگز وترکمن هیچ تحولی معطوف به توسعه گردشگری را طی چند سال اخیر به خود ندیده است؟
موارد مطرح شده برخی از ملاک های ارزیابی ما از نماینده محترم ماست که مردم منطقه غرب استان را در بررسی منصفانه و پاسخ به سوال نگارنده مبنی بر مسهل یا مانع بودن نماینده مجلس ، رهنمون می شود و نیل به تصمیم درست در انتخاب نماینده گان بعدی مجلس شورای اسلامی ، یاریگر خواهد بود ان شا ا../ عدالت خواهان گلستان
دیدگاهها
احسنت به شما با دلسوزی هایتان.
!!!
... و چرا ایشون که به عنوان اصولگرا این دوره خودشونو معرفی کردن به برجام رای مثبت دادن!!
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا