تجکی نام نوعی کیک سنتی خوش مزه در روستای باغوکناره شهرستان بندرگز که ریشه در سیستان دارد.
به گزارش کناره ، تجگی یا کیک سمنو همان سمنو است ولی بدون هم زدن.
طریقه پخت؛
مواد لازم: 1 کیلو گندم ، 2 لیتر آب ، 1 کیلو آرد گندم( بستگی به شل یا صفت بودن مایع دارد) ، 250 گرم شکر ، 100 گرم روغن
روش پخت:روش پخت این غذا تا حدودی شبیه به پخت سمنو است.
گندم را را به مدت یک هفته خیس نگه می داریم تا جوانه بزند، سپس گندم جوانه زده را با هاون یا آسیاب می کوبیم و آن را با آب مخلوط می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا پوست گندم جدا شود، سپس ان را با صافی ، صاف می نماییم ،حالا یه مایه شیری رنگ به دست می آید که باید با آرد گندم مخلوط می کنیم و هم میزنم ،اضافه کردن مقدار ارد گندم بستگی به شل و صفت بودن مایع دارد ،مایع باید حالت خمیری به خودش بگیرد، در همین بین شکر هم اضافه می شود پس از اینکه خمیر مایع خوب بهم خورد آن را درون ماهیتابه ای که درون آن را با روغن چرب کرده ایم می ریزیم و آن را حدود 1 ساعت با شعله کم درون فر و یا تنور قرار می دهیم تا شکل اصلی را به خود بگیرد .