وزیر نفت گفت: 

تقاضای ما از مردم برای صرفه‌جویی در مصرف گاز و سایر حامل‌های انرژی به معنای مصرف نکردن نیست، بلکه مردم با کاهش یک درجه دمای سامانه‌های گرمایشی منازل خود، می‌توانند نقش موثری در رفع بخشی از ناترازی گاز کشور ایفا کنند.

با بیان اینکه دغدغه نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره ناترازی گاز و فرآورده‌های نفتی دغدغه بجایی است، گفت: ایجاد ناترازی انرژی در کشور برای ۶ ماه یا یک سال اخیر نیست، بلکه سال‌ها فعالیت و سرمایه‌گذاری که باید در حوزه تولید گاز انجام می‌شد با تأخیر همراه بوده است. از سوی دیگر، طرح‌هایی در بخش بالادستی وجود داشت که باید به بهره‌برداری می‌رسید، اما تأخیر‌هایی در اجرای این طرح‌ها وجود دارد. در مجموع این عوامل در ناترازی گاز در کشور تأثیر گذاشته است.
 
ظرفیت‌های قانونی برنامه هفتم توسعه برای رفع ناترازی
 
وی با بیان اینکه بخشی از عوامل وجود ناترازی انرژی کنونی در کشور به مدیریت نشدن تقاضا و مدیریت مصرف و بهینه‌سازی بازمی‌گردد، گفت: ظرفیت‌های قانونی بسیار خوبی در قالب برنامه هفتم توسعه در این زمینه پیش‌بینی شده است.
 
وزیر نفت با یادآوری اینکه در روز‌های نخست شهریور امسال ذخایر سوخت مایع در نیروگاه‌های کشور با ذخایر پایدار در سال‌های گذشته فاصله داشت، تصریح کرد: تأمین سوخت مایع برای تحویل به نیروگاه‌ها بلافاصله بعد از آغاز به کار دولت چهاردهم در حوزه واردات و حوزه افزایش تولید در پالایشگاه‌های کشور برنامه‌ریزی شد، همچنین کارکنان صنعت نفت با استفاده از تغییرات فرآیندی در پالایشگاه‌های نفت کشور و افزایش خوراک برای این پالایشگاه‌ها توانسته‌اند تا حد قابل ملاحظه‌ای تولید بخشی از فرآورده‌های نفتی مورد نیاز کشور را افزایش دهند.
 
پاک‌نژاد گفت: تقاضای ما از مردم برای صرفه‌جویی در مصرف گاز و سایر حامل‌های انرژی به‌معنای مصرف نکردن نیست، به عبارت دیگر اگر مردم بتوانند یک درجه دمای سامانه‌های گرمایشی منازل خود را کاهش دهند، نقش مؤثری در رفع بخشی از ناترازی گاز در کشور خواهند داشت.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تازه ترین اخبار