مهرپور گفت: رابطه مستقیمی بین بیماری فشارخون، بیماری‌های قندی و سکته‌های مغزی وجود دارد، متاسفانه این بیماری‌ها اغلب علامتی از خود نشان نمی‌دهند.

 

به گزارش کناره ، مسعود مهرپور متخصص مغز و اعصاب و رئیس مرکز مراقبت‌های ویژه سکته مغزی بیمارستان فیروزگر اظهار کرد: سکته‌های مغزی و قلبی عوامل مشترک زیادی دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به افزایش سن اشاره کرد.

بیماری‌های موثر بر بروز سکته‌های مغزی/ تنها راه پیشگیری از سکته

وی افزود: مهم‌ترین عامل  بروز سکته‌های مغزی پرفشاری خون، دیابت، چربی خون، بیماری‌های قلبی و استفاده از سیگار و دخانیات است.

مهرپور تشریح کرد: اغلب عوامل مذکور باعث ایجاد رسوب در عروق مغز و در نهایت ایجاد سکته مغزی می‌‌شوند؛ پس با رعایت بهداشت تغذیه و اصلاح سبک زندگی سالم می‌توانیم از بروز آن جلوگیری کنیم.

افزایش امید به زندگی در کشور

متخصص مغز و اعصاب گفت: با توجه به افزایش بهداشت عمومی و امید به زندگی، متوسط سن جامعه افزایش پیدا کرده است و از طرفی افزایش مصرف فست فود،کاهش تحرک و فعالیت‌های روزمره باعث افزایش وزن و چاقی شده است.

وی ادامه داد: چاقی و مصرف دخانیات از عواملی هستند که در بروز سکته‌های مغزی موثر هستند پس باید به فکر تغییر در سبک زندگی روزمره باشیم.

مهرپور تشریح کرد: رابطه مستقیمی بین بیماری فشارخون، بیماری‌های قندی و سکته‌های مغزی وجود دارد، متاسفانه این بیماری‌ها اغلب علامتی از خود نشان نمی‌دهند؛ تنها راه کنترل آن‌ها انجام تست‌‎های مرتب و پایش‌هایی است که از طرف وزارت بهداشت صورت می‌گیرد.

بیماری‌های موثر بر بروز سکته‌های مغزی/ تنها راه پیشگیری از سکته

متخصص مغز و اعصاب یادآوری کرد: نکته حائز اهمیت در بروز سکته‌های مغزی این است که توجه داشته باشید که سکته مغزی مختص افراد مسن نیست و در حال حاضر بیمارانی هستند که در سن چهل سالگی دچار سکته‌های قلبی با مغزی می‌شوند.

وی ادامه داد: لازم است تا همه افراد جامعه و به خصوص عوامل درمانی نشانه‌های بروز سکته را بشناسند چرا که با مراجعه به موقع به مراکز درمانی و کاهش زمان امداد رسانی می‌توانید ریسک ابتلا به عوارض سکته‌ها را به طور چشمگیری کاهش دهید.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تازه ترین اخبار