نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی گفت: بهشهر دارای بالاترین نرخ شهرنشینی در مازندران است و ۷۲ درصد از کل جمعیت این شهرستان در شهرها سکونت دارند.

 به گزارش کناره ، علی‌محمد شاعری صبح یکشنبه در نشست با مسئولان بهشهر با اشاره به اینکه افزایش شهرنشینی و مهاجرت از روستاها مشکلاتی همچون حاشیه‌نشینی می‌شود، افزود: دست نیافتن به شغل مناسب و خدمات اجتماعی بیشتر ازجمله مشکلاتی است که این مهاجرت از روستا به شهر به دنبال دارد و وضعیت نامناسبی را در جامعه حاکم می‌کند.

وی ادامه داد: توسعه شرق مازندران مهم‌ترین اولویت است و با توجه به اینکه مهم‌ترین مطالبه مردم، مطالبه اقتصادی است، لذا تلاش داریم تا با مدیریت جهادی برای کاهش بیکاری در منطقه وارد عمل شده و در این راستا نیازمند کمک همه مسئولان هستیم.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمبود آب در شرق مازندران گفت: با دارا بودن ۷۰۰ میلی‌متر بارندگی در سال از مشکل کم‌آبی رنج می‌بریم و در این راستا نیز مدیریت منابع آبی مناسبی انجام‌نشده است که با توجه به آغاز فصل گرما باید در این راستا و رفع مشکل کم‌آبی تلاش شود.

شاعری افزود: با توجه به دارا بودن منابع آبی مناسب نباید زمزمه‌های جیره‌بندی آب شنیده شود و تلاش داریم تا این دغدغه و همه مشکلات مختلف در منطقه را کم کرده تا مردم دغدغه‌ای نداشته باشند.

این مسئول ادامه داد: باید برای تغییر کیفیت زندگی، تغییر جدی در کیفیت مدیریت‌ها ایجاد شود و با استفاده از توان همه نیروها در بخش‌های مختلف برای رفع مشکل بیکاری، افزایش اشتغال، توجه به گردشگری و... کار شود.

شاعری همچنین بابیان اینکه تضعیف مدیریت و وارد حاشیه شدن را اصلاً قبول ندارم و به این سمت‌وسو نخواهم رفت، گفت: ما بدهکار مردم هستیم و باید برای رفع مشکلات آنان گام برداریم و با اتحاد و مدیریت جهادی، ضعف‌ها را دلسوزانه برطرف کرده و برای توسعه حرکت کنیم.

وی بابیان اینکه طرح جامع گردشگری در شرق مازندران در حال تصویب است، خاطرنشان کرد: این طرح می‌تواند زمینه‌ساز اشتغال و کاهش بیکاری در منطقه باشد تا با افزایش میزان گردشگری در شرق مازندران، توسعه‌نیافتگی‌ها جبران شود.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به مشکلات مردم شرق مازندران در حوزه‌های مختلف گفت: وجود آسیب‌های مختلف اجتماعی، افزایش بیکاری، افزایش آمار طلاق، کاهش اشتغال، کم‌آبی، کاهش رشد اقتصادی، بهره‌برداری نامناسب از اراضی کشاورزی و کاهش بهره‌وری و.. از دلایل عدم توسعه‌نیافتگی شرق مازندران است که باید باروحیه و مدیریت جهادی برای رفع این مشکلات و معضلات تلاش شود.

منبع:مهر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تازه ترین اخبار