نظر شما در خصوص شبکه های اجتماعی و تاثیر آن بر سبک زندگی مردم چیست؟ آیا تاثیر نرم افزارهایی مانند تلگرام مثبت بوده یا منفی؟ به نظر شما این نرم افزارها و شبکه ها اجتماعی لازمند یا خیر؟ مسئولین در داخل کشور باید چه برخوردی با اپلیکیشن هایی مانند تلگرام داشته باشند؟
به گزارش کناره ، شبکه اجتماعی موبایلی پدیده ای نوظهور است که این روزها بسیاری را به خود درگیر کرده است. این شبکه ها مزایا و معایب فراوانی را برای اشخاص و خانواده ها داشته اند. از مزایای آن میتوان به پیشرفت ارتباط میان افراد و انتقال سریع دادها اشاره کرد و از معایب آن می توان دوری میان خانواده ها و سرقت اطلاعات را نام برد.
چند وقتی است که نرم افزار تلگرام در میان ایرانی ها بسیار محبوب شده و در تازه ترین آمار ها گفته شده است 22 میلیون ایرانی عضو این پیام رسان هستند و طبق دیگر آمارها بیش از 80 درصد کابران را تشکیل می دهند. با محبوبیت روزافزان این نرم افزار میان ایرانی ها انتظار میرفت که مسئولان این شبکه اجتماعی امتیاز ویژه ای را برای کاربران فارسی زبان خود در نظر بگیرند که تا کنون این انتظارات برآورده نشده است.
آخرین جلسه کارگروه فیلترینگ 27 آبان ماه در شرایطی برگزار شد که پس از آن عبدالصمد خرم آبادی – دبیر کارگروه مذکور- اظهار کرد: اگر در زمان تعیین شده شبکه اجتماعی تلگرام اقدامات لازم را درباره حذف محتوای مجرمانه و مقررات جمهوری اسلامی انجام ندهد، این شبکه مسدود می شود.
اما پس از برگزاری این جلسه، وزیر ارتباطات که می توان او را از حامیان جدی استمرار فعالیت شبکه های اجتماعی دانست، تصریح کرد: مسوولان تلگرام اعلام کردند که در صورتی که مسوولان ایرانی لازم بدانند که بخشهایی باید مسدود شود، این کار را خواهند کرد، در جلسه امروز هم گفته شد تلگرام آمادگی دارد اقدامات لازم را انجام دهد، بنابراین تلگرام به صورت کامل مسدود نخواهد شد.
محمود واعظی در آن دوره، در قالب پیامی که در صفحه خود در اینستاگرام منتشر کرده بود از استخدام کارمند ایرانی برای تلگرام خبر داده و اعلام کرد: « با توجه به اینکه در روزهای اخیر، بار دیگر موضوع فیلترینگ یا عدم فیلترینگ در کشور مطرح شد لازم است توضیحی بدهم. با مدیران شبکه تلگرام در تماس هستیم تا مباحث غیر اخلاقی و خارج از شئونات ایران را از این شبکه حذف کنند. به همین منظور مکاتباتی با مدیران شبکه تلگرام داشتیم و اعلام کردیم که بخشهای غیر اخلاقی و مستهجن این شبکه باید مسدود شود و آنان نیز در پاسخ به مکاتبات، بخشهای مستهجن را مسدود کردند.
مدیران شبکه تلگرام اعلام کردند، یک کارمند مخصوص ایران در این شبکه به کار گرفته شده است تا از انتشار موضوعات نامناسب و خارج از شئونات اخلاقی جلوگیری کنند. نه تنها شبکه تلگرام بلکه همه شبکههای اجتماعی که در ایران فعالیت میکنند نیز میبایست به صورت سالم و اخلاقی فعالیت کنند؛ در غیر این صورت با آنها برخورد و فیلتر میشوند. در مجموع فکر نمیکنم این شبکه فیلتر شود”.
وی ادامه داد: یکی از دستورات جلسه امروز درباره مسدودسازی شبکه اجتماعی تلگرام بود که تمامی اعضا نگرانی خود را درباره نقض قوانین جمهوری اسلامی توسط این شبکه، بیان کردند.
نظر شما در خصوص شبکه های اجتماعی و تاثیر آن بر سبک زندگی مردم چیست؟
آیا تاثیر نرم افزارهایی مانند تلگرام مثبت بوده یا منفی؟
به نظر شما این نرم افزارها و شبکه ها اجتماعی لازمند یا خیر؟
مسئولین در داخل کشور باید چه برخوردی با اپلیکیشن هایی مانند تلگرام داشته باشند؟
دیدگاهها
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا