کیک های خانگی

 

به گزارش کناره،

مواد لازم:

روغن مایع نصف لیوان
شکر یک و نیم لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
آرد یک ونیم لیوان کمی بیشتر
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل سر قاشق چای خوری
شیر نصف لیوان
جوش شیرین نوک قاشق چایخوری
رنده شده قسمت نارنجی پوست پرتقال یک قاشق غذاخوری
کشمش پلویی ۲ قاشق

طرزتهیه:

در کاسه و یا ظرفی گود روغن مایع و شکر را خوب با هم مخلوط کرده و با مخلوط کن به هم میزنیم تا یک دست شود.

تخم مرغها را یکی یکی و با فاصله اضافه کرده و پس از شکستن و ریختن داخل مواد با همزن مواد را مرتب میزنیم . ( یعنی تخم مرغ اولی را شکسته اضافه میکنیم و خوب با همزن میزنیم و دو تای دیگر هم به همین ترتیب یکی پس از دیگری با فاصله زمانی).

سپس شیر و وانیل را اضافه می کنیم و همچنان با همزن مخلوط می نماییم.

آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را که قبلا حاضر کرده بودیم ( بکینگ پودرو جوش شیرین را داخل آرد ریخته و از الک رد میکنیم تا آردمان سبک شود.) کم کم به موادمان می افزاییم و همچنان هم میزنیم تا بر روی مواد ما حباب حاصل شود ، حالا مواد ما حاضر است.

نصف مواد را در ظرف دیگر ریخته و با کشمش قاطی میکنیم .

و نصف دیگر را با پوست پرتقال به طور کامل مخلوط می نماییم.

دو ظرف مخصوص کیک که نچسب هست را با کره کاملا چرب میکنیم و مواد را در هر دو میریزیم و در فر که قبلا رو۳۰۰ تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گزاشته بودیم و گرم شده قرار می دهیم.

بعد از ۲۰ دقیقه یک چوبکبریت داخل کیک کرده و در میاریم اگر مواد به چوبکبریت نچسبیده باشد یعنی کیک ما حاظر هست در غیر اینصورت زمان را ادامه میدهیم.

نوش جان

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تازه ترین اخبار