بر اساس آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت، تاکنون یک میلیون و ۹۸ هزار و ۷۶۲ نفر در جهان به کرونا مبتلا شدهاند.
به گزارش کناره ، بر اساس آمارهای جدید، شمار مبتلایان از یک میلیون نفر فراتر رفته است و تاکنون نزدیک به ۵۴ هزار نفر در سراسر جهان به دلیل ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان باختهاند.
پنجاه درصد از مبتلایان در قاره اروپا هستند، قارهای که از لحاظ میانگین سنی پیرترین قاره جهان است. هم چنین ۷۰ درصد از قربانیان را نیز شهروندان اروپا تشکیل میدهند. تعداد جانباحتگان در اسپانیا از ده هزار نفر فراتر رفته و ایتالیا با نزدیک به چهارده هزار قربانی بیشتر تعداد مرگ و میر را در میان سایر کشورها دارد.
آخرین خبرها درباره شیوع جهانی ویروس کرونا و تحولات و اتفاقات ناشی از شیوع آن را در این گزارش بخوانید:
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد با شناسایی ۱۶۱ مورد جدید ابتلا به کرونا، شمار مبتلایان به ۷۵۸۹ نفر رسید که حال ۲۱۳ نفر از آنها وخیم است. وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی شمار فوتیها را نیز ۴۲ نفر اعلام کرد.
وزارت بهداشت ژاپن گزارش داد این کشور روز جمعه ۳۱۴ مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا و شش مورد مرگ دیگر را ثبت کرده است.
مقامت اقلیم کردستان عراق اعلام کردن به منظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، در این اقلیم از روز شنبه به مدت ۴۸ ساعت ممنوعیت آمد و شد در تمامی مناطق اجرا میشود.
وزارت بهداشت کویت اعلام کرد ۱۱ مورد جدید از مبتلایان به کرونا در این کشور بهبود یافتند و بر این اساس تعداد کل بهبودیافتگان به ۹۳ مورد رسید.
ماکی سالی، رئیس جمهور سنگال، در سالگرد استقلال این کشور اعلام کرد تدابیر اجتماعی برای کاهش آثار ویروس کرونا بر زندگی مردم از جمله قبوض آب و برق برای خانوادههای فقیر اتخاذ شده است.
او افزود: به منظور مقابله با ویروس کرونا و در خانه ماندن مردم بودجه ۵۰ میلیارد فرانکی برای تهیه غذای برای خانوادههای فقیر را به ۶۹ میلیارد افزایش میدهیم تا یک میلیون خانواده تحت پوشش را حمایت کنیم.
چین به احترام هزاران نفری که جان خود را بر اثر ابتلا به ویروس کرونا از دست دادند امروز (شنبه) را روز عزا اعلام کرد و مردم این کشور ساعت ۲ به وقت گرینویج ۳ دقیقه سکوت کردند.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت هند، از آغاز شیوع کرونا تاکنون تعداد مبتلایان به این ویروس در این کشور ۲ هزار و ۹۰۲ نفر گزارش شده است. از این تعداد ۱۸۴ نفر از بیمارستان مرخص شده و تاکنون ۶۸ نفر جان خود را از دست دادهاند.
ترکیش ایر که پیشتر در چارچوب تصمیمات دولت ترکیه برای مقابله با شیوع کرونا پروازهای داخلی خود را فقط به ۱۴ شهر بزرگ محدود کرده بود با تصمیم جدید این پروازها را نیز تا ۲۰ آوریل (اول اردیبهشت) لغو کرد.
بر اساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی تا روز شنبه ۴ آوریل ۲۰۲۰، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به ۲۲۷ هزار و ۴۶۷ نفر رسید.
از این تعداد ۷ هزار و ۴۰۲ نفر جان باخته و ۱۲ هزار و ۲۸۳ نفر بهبود پیدا کردهاند.
بر اساس آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت، تاکنون ۱.۰۹۸.۷۶۲ نفر در جهان به کرونا مبتلا شدهاند که از این تعداد ۵۹.۱۷۲ نفر جان باخته و ۲۲۸.۹۲۳ نیز بهبود یافتهاند.
مقامات کره جنوبی روز شنبه اعلام کردند با توجه به نگرانیهای موجود در مورد کانونهای جدید شیوع ویروس کرونای جدید و موارد وارداتی ابتلا، اقدامات شدید فاصلهگذاری اجتماعی که قرار بود روز دوشنبه پایان گیرد، تمدید میشود.
شهردار واشنگتن -پایتخت آمریکا- پیشبینی کرد شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این شهر به ۹۳ هزار نفر افزایش یابد.
دانشگاه جانز هاپکینز از ثبت ۱۴۸۰ مورد فوت بر اثر کرونا در آمریکا در ۲۴ ساعت گذشته به عنوان بدترین آمار روزانه فوتیها در سطح جهان خبر داد.
با ثبت ۱۸ مورد جدید ابتلا به کرونا در افغانستان، شمار افراد مبتلا در این کشور به ۳۰۰ نفر افزایش یافت.
وزارت بهداشت پاناما تاکنون ۱۶۷۳ مورد ابتلا به ویروس کرونا و ۴۱ فوت ناشی از آن ثبت کرده است.
وزارت بهداشت مکزیک تاکنون ۱۶۸۸ مورد ابتلا به ویروس کرونا و ۶۰ فوت ناشی از آن ثبت کرده است.
نخستوزیر تشکیلات خودگردان فلسطین با بیان اینکه ماندن در خانه اجباری است نه اختیاری و همه شهروندان فلسطینی باید به خاطر جلوگیری از گسترش کرونا، این موضوع را جدی بگیرند، تأکید کرد: در چارچوب تلاشها برای مقابله با گسترش ویروس کرونا، حالت فوقالعاده در کرانه باختری به مدت ۳۰ روز تمدید میشود.
آمار تلفات ناشی از بیماری کرونا در برزیل با ثبت ۶۰ مورد فوت طی ۲۴ ساعت گذشته به ۳۵۹ و تعداد مبتلایان ۹۰۵۶ نفر اعلام شد. اکثر ایالتها و نیز دولت فدرال اطلاعات درست و دقیقی در مورد میزان مبتلایان ارائه نمیدهند.
انتهای پیام/