برخی از دانه های گیاهان می توانند مانند داروهای مکمل ویتامینی باعث حفظ سلامت و تندرستی افراد شوند.

 به گزارش کناره؛ کارشناسان به افراد توصیه می کنند برای افزایش طول عمر  سعی کنند در طول روز از غلات در رژیم غذایی خود استفاده کنند.

 
براساس تحقیقات افرادی که در طول روز 2 الی سه بار به همراه  وعده های غذایی خود از غلات استفاده می کنند تا 20 درصد کمتر با خطر مرگ زودرس مواجه می شوند.
 
محققان دانشگاه هاروارد بر این اساس خوردن مواد غذایی چون گندم و جو سبوس دار، برنج قهوه ای، آرد ذرت و یا ذرت بو داده شده کم نمک را به افراد پیشنهاد می کنند.
 
پژوهشگران این نتایج را با مطالعه بر روی بیش از 800 هزار زن و مرد از کشورهای انگلستان، ایالات متحده و کشورهای حوزه اسکاندیناوی به دست آورده اند.
 
به گفته محققان در دانه های غلات، فیبر وجود دارد که می تواند باعث تنظیم قند خون و بهبود سطح کلسترول آن شود که در نهایت باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت می شود.
 
 خوردن فیبر باعث تقویت بدن ،کنترل اشتها و حفظ تناسب اندام در افراد نیز می شود.
 
در عین حال کارشناسان توصیه می کنند افراد خوردن مواد غذایی چون آرد سفید که در نان های صنعتی به کار می رود را تا حد امکان کاهش دهند زیرا آرد سفید با از دست دادن سبوس فاقد مواد مغذی و مفید برای حفظ سلامت بدن است.
 
کارشناسان مصرف روزانه 48 گرم غلات سبوس دار در روز را برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید می دانند که معادل سه برش به اندازه کف دست از نان سبوس داراست.
 
غلات سبوس دار را می توان به تنهایی و یا به همراه ماست ، بر روی سالاد، با انواع غذا ها و یا به تنهایی مصرف کرد.
 
منبع: health
 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تازه ترین اخبار