در مجموع، ۴۷۶۹ زائر گلستانی در قالب ۲۹ کاروان، با ۱۹ سورتی پرواز از فرودگاه گرگان به مقصد جده راهی سرزمین وحی شدند.
ملاح افزود: سه کاروان، شامل ۳۱۷ زائر، از ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی (ره) به مکه مکرمه و مدینه منوره عزیمت کردند.
وی گفت :با احتساب این تعداد، مجموع زائران اعزامی از استان گلستان امسال به ۵۰۸۶ نفر میرسد ، مسنترین زائر گلستان ۹۶ سال سن و جوانترین زائر گلستانی ۱۸ سال دارند که هر دو از شهرستان آق قلا اعزام شدهاند.
به گفته ملاح، کلیه زائران گلستانی در سلامت کامل به سر میبرند و تدابیر لازم برای حملونقل، اسکان و تغذیه آنان در شهرهای مکه و مدینه و انجام مناسک حج از سوی سازمان حج و زیارت اتخاذ شده است.
وی همچنین یادآور شدکه پروازهای بازگشت حجاج گلستانی از یکم تا ششم تیرماه انجام خواهد شد.
ملاح تاکید کرد : مراسم استقبال از زائران در شهرهای محل ثبتنام برگزار میشود و برای تسهیل تردد تجمعی زائران، تمهیدات لازم برای انتقال آنان با اتوبوس از فرودگاه گرگان به مقصدهای مورد نظر پیشبینی شده است.