مهمترین امور کشور را در گذشته جوانان به پیش برده اند حال چه شده که عده ای درصدد خمودی و به حاشیه راندن جوانان اند، چه کسی از این عمل بهره می برد. چرا از حضور جوانان احساس خطر می شود و برای پست های اجرایی که چه عرض کنیم حتی برای مشاوره هم از وجود جوانان ابا می ورزند .

 به گزارش کناره ، محمد تیموری فعال اجتماعی طی یادداشتی نوشت : از بدیهیات هر نظام و انقلابی ترسیم برنامه نظام مند برای آینده است که مهمترین پارامتر چنین فرایندی وجود و تربیت مدیران کارآمد می باشد.

در علت یابی تاکیدات رهبری معظم انقلاب(مدظله) نسبت به جوانان ، قطع یقین این مورد از اهم دلایل توجه به جوانان و اهتمام به حضور این قشر در صحنه است. "جوانان، چون پرچمدار، بدنه و عقبه ی نظام هستند، باید همیشه در صحنه باشند. تربیت شوند آموزش ببینند و مبارزه کنند."1

رهبر معظم انقلاب (مدظله) : امر بدیهی حضور جوانان در صحنه و کارسپاری به آنها به عنوان مدیران آینده را بارها در تاکیداتشان مورد عنایت داشته اند:" جوانان را باید در صحنه نگه داشت، روحیه ی بسیجی شان باید حفظ شود. مسأله ی مهم در امر سازندگی و بازسازی کشور، سپردن کارها بدست جوانان است.1

تحقق این امر نیازمند حضور درصحنه سیاسی اجتماعی جوانان است و گرنه در کنج کلاس درس، خانه و اداره  چه انتظاری می شود از جوان داشت که خود را در معرض محک ،آزمون و فراگیری دانش مدیریتی قرار دهد.
"توصیه ی من به شما جوانان عزیز چه دختران و چه پسران- همین است. شما در صحنه ی فعالیت های جوانانه، فعالیت علمی، فعالیت تحصیلی، فعالیت تحقیقی، فعالیت سیاسی، فعالیت های اجتماعی گوناگون، کار فرهنگی، مطبوعاتی، هنری، ورزشی و امثال اینها با همه ی نشاط و با همه ی قدرت حضور داشته باشید"2

نیل به این مطلوب، نیازمند بستر و توجه مسئولان نظام است .

اینکه چقدر مدیران  اجرایی کشور از منویات رهبری فاصله گرفته و می گیرند، به روشنی در اتفاقات اخیر حوزه مشاوران جوان استانداری گلستان پیداست. نارضایتی مشاوران جوان فرمانداری ها از نمایشی بودن سمت شان و عدم به کاری گیری نظراتشان، نداشتن حقوق و ناتوانی در تأمین نیازهای معیشتی، نداشتن چشم انداز روشن نسبت به آینده عدم همراهی و هماهنگی مقامات مسئول، محدودیت اختیارات و مانع تراشی برخی از کارکنان دولت، تعدادی رابر آن داشته که از سمت خود استعفا دهند.

و این در شرایطی است که حوزه مشاوران جوان استانداری بافضا سازی رسانه ای سعی در فعال نشان دادن  این حوزه  داشته است!

چرایی این اتفاقات و اخذ این رویکرد را از بازگشت به کار بازنشستگان دولت در سنوات گذشته می توان دریافت .گویی ملاک حضور در پست های مدیرتی کبر سن است که اگر منصفانه بنگریم از نوع چینش وزرا و مدیران وزارتخانه و نهادهای زیر مجموعه دولت پیداست.

ظاهرا فراموش شده است که همه این عزیزان در ابتدای جوانی بدون کمترین تجربه ای، زیر سایه اعتماد نظام پست های حداقلی شان مدیرکلی بوده است. ضمن اینکه مهمترین امور کشور را در گذشته جوانان به پیش برده اند حال چه شده که عده ای درصدد خمودی و  به حاشیه راندن جوانان اند، چه کسی از این عمل بهره می برد. چرا از حضور جوانان احساس خطر می شود و برای پست های اجرایی که چه عرض کنیم حتی برای مشاوره هم از وجود جوانان ابا می ورزند . 

اگر اطلاعات دولت محترم از جوانان و مسایل آنها کامل است و نیاز به حضور آنها نیست لزوم این پست نمایشی چیست؟ آیا دلیلش ظاهر سازی است تا به بدنه جوان کشور بگوییم ما به شما عنایت داریم و امر شما را فراموش نمی کنیم !

نکند تصور بر این است که شور نشاط جوانان صرفا در موسم انتخابات به کار می آید و نگاه به آنها ابزاری است! اگر به فکر هستید پس این همه غفت و مشکل در بین جوانان کشور چه می شود ؟ چه بر داشتی می شود از این رفتار ها داشت ؟

نکند خدای نکرده عده ای هیچ چشم اندازی را برای آینده نظام مصور نیستند و از  فکر نیرو سازی  فارغ اند.

1: برگزیده بیانات مقام معظم رهبری،  حدیث ولایت ج9، ص 175.

2: برگزیده بیانات مقام معظم رهبری،  در دیدار با هزار تن از دانشجویان ودانش آموزان 10/8/75

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تازه ترین اخبار