مدیرکل میراث فرهنگی گلستان گفت: مشکلاتی که در مسیر پیشرفت پروژه گردشگری «گلستان خزر بندرگز» به وجود آمد خساراتی را به سرمایهگذاران وارد کرد و آنها را از اتمام و تکمیل این طرحها منصرف کرد.
به گزارش کناره به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، ابراهیم کریمی در جریان بازدید پروژه بزرگ «مجتمع گردشگری – تفریحی توریستی گلستان خزر» در بندرگز برای تامین اعتبار و پیشرفت روند اجرایی شدن آن اظهار کرد: بانکهای عامل تسهیلات ارزان قیمت را برای اعطا به صاحبان پروژههای گردشگری نیمهتمام قرار دادهاند، تا از آنها حمایتهای لازم به عمل آید.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه منطقه ما یک منطقه گردشگری است و همه ساله مسافران زیادی از این مسیر عبور میکنند، باید نیازهای آنها را برآورد و برای تکمیل اینگونه پروژهها حمایتهای لازم صورت پذیرد.
کریمی خاطرنشان کرد: راهاندازی پروژه گردشگری گلستان خزر بندرگز موجب رونق اقتصادی و اشتغالزایی در شهرستان و منطقه میشود اما مشکلاتی در مسیر پیشرفت این پروژهها باعث میشود خساراتی به سرمایهگذاران وارد شود و آنها را از اتمام و تکمیل این طرحها منصرف کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان تصریح کرد: طرح گردشگری و توریستی گلستان خزر بندرگز، یکی از طرحهای بزرگ گردشگری در حوزه غرب استان است که در زمینی به مساحت 16 هزار متر مربع شامل رستوران، نمازخانه، سویتهای اقامتی و پذیرایی، تالار پذیرایی و فروشگاههای صنایعدستی بوده و با سرمایهگذاری کل به مبلغ 120 میلیارد ریال و اشتغالزایی 50 نفر در دست اجرا است.
کریمی گفت: با فراهمسازی روند ارائه تسهیلات و اعتبارات تلاش خود را برای تکمیل و ادامه طرح این مجتمع انجام میدهیم و در این راه برای تکمیل این پروژه، همراهی و همکاری بانک عامل دلگرم کننده است که امیدواریم با تامین اعتبارات به زودی شاهد ادامه روند اجرا و ساخت این پروژه باشیم.
با توجه به راهاندازی این پروژه گردشگری در شهرستان بندرگز و حمایتهای لازم از این پروژه، محمدجواد نظریمهر نماینده مردم غرب استان گلستان و ابراهیم کریمی مدیرکل میراث فرهنگی استان گلستان و همچنین مدیرعامل بانک ملی استان گلستان از پروژه نیمه تمام تفریحی و توریستی گلستان خزر در بندرگز بازدید کردند.
دیدگاهها
البته اگه دوست داری این نظر رو هم میتونی نذاری
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا