طبق آمار فائو ،سازمان بین المللی غذا:

آمار سالانه ضایعات غذایی در ایران ، تقریبا معادل ۶۰ درصد درآمد نفتی کشور است.
هدر رفت روزانه غذا در ایران به ازای هر فرد ۱۳۴ کیلو کالری می‌باشد.
در بخش کشاورزی نیز،سالانه ۳۰ درصد محصولات تولیدی در کشور،به صورت ضایعات از چرخه مصرف خارج می‌شود.
آب مصرف شده برای تولید این ضایعات ۳/۹ میلیارد متر مکعب است که عدد بسیار نگران کننده ای به شمار می‌رود.
طبق برآورد ها ، مجموع ضایعات غذایی و کشاورزی ایران ، به اندازه سیر کردن جمعیت گرسنه یک کشور ۱۸ میلیون نفری است!