وی که از نظر تجربه و سابقه مدیریتی و حضور در محافل سیاسی در سطح بالاتری از نورقلی پور قرار دارد تعداد آرای قابل توجهی نیز از سوی محلی ها که همان مازنی زبان ها هستند را داراست .
به گزارش کناه به نقل از خبرگزاری کاسپین ، انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان گلستان در مرحله اول بسیار حساس تر از همیشه دنبال می شد و به راحتی تقابل اصلاح طلبان و اصولگرایان در همه حوزه های انتخابیه در کنار رقابت های قومیتی مشهود بود.
اما حوزه انتخابیه غرب گلستان که شامل چهارشهرستان بندرگز، بندرترکمن، گمیشان و کردکوی است در این دوره از انتخابات حساسیت و چالش های بیشتری از همه استان را دارا بود.
در همان ابتدای کار رد صلاحیت شدن محمد جواد نظری مهر نماینده فعلی مردم غرب گلستان در مجلس شورای اسلامی که نسبت فامیلی با منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه نیز دارد شوک بزرگی به مردم این حوزه انتخاباتی وارد کرد و رقابت را برای سایر گزینه ها حساس تر ساخت.
پس از کش و قوس های فراوان در نهایت نورقلی پور کاندیدای مورد اجماع ترکمن ها به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان و رحمت الله جلالی به عنوان کاندیدای اصولگرایان به مردم معرفی شدند که طبق پیش بینی های قبلی هیچ کدوم موفق به کسب اکثریت نسبی آرا نشدند و هر دو به مرحله دوم انتخابات راه یافتند.
اما هر کدام از این کاندیداها برای دور دوم انتخابات تاکتیک جدیدی را در پیش گرفته اند و در تلاشند تا اعتماد بخش بیشتری از مردم را به سمت خود و برنامه هایشان جلب کنند.
نور قلی پور که مورد حمایت لیست امید و اصلاح طلبان و دولتی هاست تقریبا از بخشی از رای خود مطمئن است و با حضور پرشمار خود در روستاها و بخش های چهارشهرستان حوزه انتخابیه به صورت پر کار در حال جلب نظر مردم است تا بتواند با تاکتیک حضور در همه مناطق بخش بیشتری از آرا را به خود اختصاص دهد. هرچند باید رای قاطبه ترکمن ها را نیز به وی به ویژه در گمیشان و بندرترکمن به سبد رای وی افزود.
جلالی نیز که مورد حمایت طیف اصولگرایان و برخی گروهها و مجموعه های مذهبی در این شهرستان هاست در تاکتیک جدید خود سعی کرده با نزدیکی برنامه های خود به طرفداران دولت بخشی آرای انها را نیز به دست آورد. وی در مصاحبه اخیر خود اعلام کرده است بیشترین هماهنگی ها را با دولت برای رفع مشکلات مردم خواهد داشت.
وی که از نظر تجربه و سابقه مدیریتی و حضور در محافل سیاسی در سطح بالاتری از نورقلی پور قرار دارد تعداد آرای قابل توجهی نیز از سوی محلی ها که همان مازنی زبان ها هستند را داراست و بخشی از آرای خود را هم متعلق به روحانیون و طیف مذهبی این شهرستان ها می داند.
حال باید دید که تاکتیک نزدیک شدن به طرفداران دولت جواب خواهد داد و یا تاکتیک پرکاری تبلیغاتی و حضور پرشمار در روستاها و بخش ها.
به هرحال باید رقابت در غرب گلستان را یکی از نفس گیرترین تقابل های اصلاح طلبان و اصولگرایان در دور دوم انتخابات دانست.
استان گلستان دارای ۶ حوزه انتخابیه و ۷ نماینده در مجلس شورای اسلامی است که تعداد سه نماینده از سه حوزه انتخابیه گنبدکاووس، رامیان و آزادشهر و حوزه انتخابیه علی آباد کتول در دور اول انتخابات راهی مجلس شده اند و معرفی چهار نماینده که دو نماینده از حوزه مرکز استان، یک نماینده غرب و دیگری در حوزه شرق استان خواهد بود همچنان منتظر دور دوم انتخابات است.