طی این سال ها، او علاوه بر حضور مستقیم در میادینِ نبرد، همواره به عنوان استاد زبردست و متهور برای نوآموزان پاسدار و بسیجی شناخته می شد.
به گزارش کناره به نقل از مشرق، چند روزی از پروازِ سردار «حاج محمد ناظری» فرمانده ی یگان تکاوران دریایی سپاه در منطقه عملیاتی «نازعات» می گذرد. مردی که از نخستین هفته های پس از انقلاب اسلامی، به «سپاه پاسداران» پیوست و تا روز قبول «قطعنامهی 598» جبهه های جنگ را ترک نکرد. طی این سال ها، او علاوه بر حضور مستقیم در میادینِ نبرد، همواره به عنوان استاد زبردست و متهور برای نوآموزان پاسدار و بسیجی شناخته می شد و بسیاری از سردارانِ فعلی سپاه، از جمله «حاج قاسم سلیمانی» حضور در دوره های آموزشی او را تجربه کرده اند.
«حاج محمد ناظری» پس از پایان جنگ با رژیم بعثی عراق، میدانِ جهاد و مقاومت را رها نکرد و زندگی جهادی خود را در نیروی دریایی سپاه ادامه داد. از او یکی از عوامل بازداشت متجاوزان آمریکایی و انگلیسی به آب های مرزی کشورمان یاد می شود.
این سردارِ بی ادعا و استاد دلسوز، سرانجام در 61 سالگی، به دیدار یارانِ شهیدش مشرف شد و پیکرش در «امام زاده علی اکبر چیذر» آرام گرفت.
روحمان با یادش شاد
هدیه به روح بلند پروازش صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
«محمد ناظری» در سال های میانی دههی 30 شمسی
«محمد ناظری»(ایستاده، نفر اول از چپ) در سال های میانی دههی 40 شمسی
«محمد ناظری» اواخر دههی 40 شمسی
«محمد ناظری»(ایستاده، نفر اول از چپ)
«محمد ناظری»
«محمد ناظری» ایستاده، نفر دوم از چپ
«محمد ناظری» نشسته، نفر سوم از چپ
«محمد ناظری» ایستاده، نفر سوم از چپ
«محمد ناظری» نشسته، نفر دوم از راست
«محمد ناظری» ایستاده، نفر وسط
«محمد ناظری» و «مرتضی مسعودی»
شهید «اسماعیل دقایقی» نیز در تصویر دیده می شود(ایستاده، نفر چهارم از چپ)