امیر سرتیپ نوذر نعمتی در حاشیه برگزاری رزمایش امنیتی و تهاجمی متحرک نیروی زمینی ارتش افزود: بخش نخست این رزمایش، شامل پایش مداوم و مستمر مناطق عملیاتی توسط انواع پهپادهای شناسایی و اجرای عملیات آفندی با انواع ریزپرنده‌های ساخت نیروی زمینی ارتش و صنایع دفاعی داخل کشور انجام شد که پیش از این فقط در مرحله ارزیابی عملکردی بودند اما در این رزمایش به مرحله عملیات و میدانی درآمدند.

وی ادامه داد: پس از ورود عناصر تیپ نیروی ویژه نزاجا به منطقه عملیاتی، بخش نخست این عملیات با شلیک موشک‌ های دقیق‌ زن و دورزن فجر پنج از فاصله‌ای نزدیک به ۱۱۰ کیلومتری با هدف انهدام مواضع دشمن آغاز شد و در ادامه پهپادهای نیروی زمینی با پرواز از پایگاه‌ ها و آشیانه‌ های مبدا به صورت مستقیم و بدون توقف به منطقه عملیاتی وارد شدند و استحکامات و تجهیزات هدف را نابود کردند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: در این رزمایش از تجهیزات استقراری استفاده نشده است و هیچ‌ یک از نیروها و ادوات فعال در این رزمایش از پیش در محل حضور نداشتند و همگی به صورت هجومی و متحرک به منطقه رزمایش وارد و پس از حصول نتیجه از صحنه عملیات خارج شدند.

نعمتی افزود: از دیگر دستاوردهای این رزمایش‌ می‌توان به عمق عملیات اشاره کرد که نیروهای ویژه حاضر در این رزمایش صبح روز نخست از تهران به طور مستقیم وارد منطقه شدند و به انجام مستقیم عملیات پرداختند، همچنین انجام عملیات شبانه و ربایش از منطقه دشمن نیز به نحو بسیار مطلوبی طراحی و اجرا شد.

وی انجام عملیات آفندی و پدافندی ریزپرنده‌های این نیرو را از نکات قابل توجه و برجسته در این رزمایش دانست و اضافه کرد: برای نخستین بار در سطح نیروی زمینی کشور است که عملیات پرواز جمع ریزپرنده‌های آفندی و پدافندی در وسعت و کمیتی زیاد انجام می شود که این خود نشان از اهمیت و برجستگی این رزمایش دارد.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: در رزمایش امنیتی و تهاجمی متحرک نیروی زمینی ارتش، تسلیحات و تجهیزاتی به کار برده شده‌ است که از قابلیت‌ های چهارگانه «دورزنی، نقطه‌ زنی، هوشمندی و شبکه‌ محوری» برخوردار هستند.

نعمتی افزود: در این رزمایش تمامی ادوات و تسلیحات مورد استفاده توسط یگان‌ های واکنش سریع، از میان جدیدترین و به‌ روزترین جنگ‌ افزارهای این نیرو موسوم به مصاف ۲ انتخاب شده بود.

وی اضافه کرد: همچنین نیروی زمینی ارتش، با عبور از نسل‌ های پیشین و قدیمی موشک‌ های ضدزره، از موشک‌ های هوشمند «الماس و دهلاویه» در بخش رزم زمینی و موشک‌ های «شفق» در بخش رزم هواپایه و بالگردی، استفاده کرده است.

رزمایش امنیتی و تهاجمی متحرک، به منظور ارتقای توان رزمی، نمایش قدرت تسلیحات و ادوات جدید با حضور یگان های توپخانه، زرهی، هوانیروز، پهپاد، جنگال و گروه موشکی ۸۴۰ نیروی زمینی ارتش و سایر یگان های پشتیبانی کننده به مدت ۲ روز در منطقه عمومی تایباد آغاز شده است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تازه ترین اخبار