بخشی از خاک جزیره هرمز خوردنی بوده و در پخت و پز مردم محلی استفاده می‌شود.

به گزارش کناره ، خاک جزیره هرمز دارای ترکیبات آتشفشانی و اکسید‌های آهن است و جالب است بدانید این خاک خوراکی بوده و در مصارف غیر خوراکی هم استفاده می‌شود.

در گویش محلی به این خاک گِلَک گفته می‌شود و در طبخ غذا، ادویه‌های خوش رنگ و پخت نان استفاده می‌شود.

گلک متعلق به کوهی قرمز رنگ است که محلی‌ها به آن دلک می‌گویند.

یکی از نان‌های خوشمزه‌ای که با این خاک تهیه می‌شود نان تُمُشی نام دارد.

انتهای پیام/

تازه ترین اخبار