او حالا ۳ سال است که برای مشتری ها کیک لواشکی درست می‌کند و با همین کار توانسته در شهرهای مختلف کشور برای خودش نمایندگی کیک لواشکی راه اندازی کند.

 به گزارش کناره ، شاید بسیاری از ما وقتی عکس کیک های لواشکی را در جایی می‌بینیم دهنمان به شدت آب می‌افتد، دلمان ضعف می‌رود و نتوانیم جلوی خودمان را بگیریم تا از کنارشان راحت بگذریم، شاید هم باورتان نشود همه این ترشک‌ها را با خرید یک کیک یک‌جا داشته باشید.

گاهی خوشمزگی آن‌ها معده درد برای ما شاید به همراه داشته باشد اما این کیک ها بقدری خوشمزه و ملس درست شده‌اند که هرچقدر هم خورده شود تنها ما را به خودشان معتاد می‌کند.

«خدیجه مرتعشی» مبتکر این کیک های لواشکی است. او که در مدت ۱۰ سال این کار را تنها برای مغازه خود انجام ‌داده؛ اکنون ۳ سال است که به صورت حرفه‌ای و انبوه کار را شروع کرده و در این مدت ۴۰ نوع کیک را ابداع و ارائه کرده است.

او با ذوقی که در این زمینه از خود نشان داد توانست دل مشتری را بدست آورد و جایگاهی برای خود باز کند.

این زن کار آفرین حالا ۲ مغازه در انزلی دارد و معتقد است تمام این کارها را انجام داده تا آن‌ها استعداد او را ببینند و تشویقش کنند.

زمانی که این کار را شروع کرده شوهرش تنها مغازه خشکبار فروشی داشته و آن‌ها ابتدا تنها خَمَس یا همان «آلوچه پخته و له شده در زبان محلی» می‌فروختند و بعد آن لواشک های رولتی درست می‌کنند که با استقبال فراوان روبرو می‌شود. اکنون تنها کاری که انجام می‌دهند تولید کیک های لواشکی خوشمزه است.

خدیجه مرتعشی در انزلی بدنیا آمده، ۳۷ سال سن دارد، در این شهر ازدواج کرده و ۳ فرزند دارد که بزرگترین آن‌ها دختر ۱۶ سالش است.

وقتی این مبتکر شروع به کار کرده دختر کوچکش تنها ۳ماه داشته و فرزندانش با این کار بزرگ شده‌اند و حالا بعضی اوقات به مادرشان نظرمی‌دهند تا او طرح هایش را چگونه انجام بدهد.

کارخانه ها برای من لواشک تولید می کنند

تمام مواد اولیه این کیک ها به‌ صورت مستقیم و زیرنظر خانم مرتعشی درست می‌شود او می‌گوید: «به چندین کارخانه سفارش طرز تهیه کیک ها رو داده‌ام آن‌ها باید بدون مواد افرودنی درست شوند و باید طوری باشند که در حین ساخت نه خرد شوند نه خراب و راحت بتوانم آن‌ها را شکل دهم. یک لواشکی است که مخصوص خود من است به‌نام لواشک کیوی که طرفدار زیادی دارد.»

به خاطر کیفیت خوب این کیک‌ها از نقاط مختلف کشور به سراغش آمدند تا برای آن‌ها نیز تولید کند.

همیشه به او سفارش می دهند اما خانم مرتعشی به خاطر اینکه وقت ندارد دیگر کمتر سفارش قبول می‌کند و کارگاه کوچکی با ۳ کارگر دارد که تمام این تولیداتش را در اینجا انجام می‌دهد.

داخل کیک‌ها از میوه های ترش استفاده شده است

داخل کیک‌ها اصلا از آرد یا خامه‌ای استفاده نشده، تنها مواد تشکیل‌دهنده آن‌ها از برگه زردآلو، زغال‌ اخته، آلبالو و آلوچه است یعنی ۷ نوع میوه ترش داخل آن ها است.

این کیک ها راز و رمزی دارند که اصلاً آن‌ها را به کسی نگفته‌اند و برای تقلید نکردن دیگران از کار او رازش را برای خود نگه داشته و کارگرانش تنها کارهای ابتدایی را انجام می دهند و او کیک ها را آماده می‌کند.

ابتدا کیک ها به صورت «لایه‌ لایه» بوده است که در طول زمان تغییر شکل می‌دهد به شکل امروزی در می‌آید.

خانم مرتعشی می‌گوید: وقتی مردم با من صحبت می‌کنند معتقدند من این کارها رو جایی آموزش دیدم اما من می‌گویم اگه اینطور بود باید کل ایران از این کار پر باشد اما می بینید که تنها اینجا است. پول شیرین است ولی من تنها به سود خودم فکر نمی‌کنم بلکه برای من کیفیت اهمیت بیشتری دارد.

خانم مبتکر می‌گوید: «من از ترشی زیاد استفاده نمی‌کنم چون معده را از بین می‌برد. من این کیک ها را طوری درست می‌کنم تا ترشی بیش از اندازه نداشته باشد و مشتری ها چندبار از این کیک ها را بخرند. هیجان مردم من را بیشتر تشویق می‌کند که طرح تازه بزنم با اینکه دیگر ویترینم جایی برای طرح جدید ندارد ولی من به تازگی طرحی زدم که به زودی به مشتری ها عرضه می‌کنم.»

چند سالی است که اطرافیان خانم مرتعشی به جای خریدن کیک های چاق کننده از او می‌خواهند که برایشان کیک درست کند.

وقتی داخل اینترنت می‌چرخید متوجه تعداد زیادی عکس از این کیک ها می‌شوید و حتی داخل اینستاگرام یک صفحه به این نام دارد.

خانم مرتعشی در اینباره می‌گوید: مردم خودشان این عکس ها را می‌گیرند و در اینترنت می‌گذارند حتی کسانی بودند که این‌ها را خریدند و به خارج بردند و عکسش را برای او فرستاده‌اند.

منبع: مهر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تازه ترین اخبار