پژوهشگران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، آنتی اکسیدان طبیعی را جایگزین آنتی اکسیدان های مضر در روغن‌های خوراکی کردند.

 به گزارش کناره:به نقل از مهدی جعفری دانشیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان  گفت: برگ درخت زیتون منبع غنی از یکی از مهمترین آنتی اکسیدان های طبیعی است.  این آنتی اکسیدان‌ که فنولی نامیده می‌شود در مقابل نور و اکسیژن حساس است و خواص خود را از دست می‌دهد. 

 
وی ادامه داد: این آنتی اکسیدان طبیعی به کمک روش نانو ریز پوشانی خواص خود را حفظ می‌کند و موجب افزایش ماندگاری مواد غذایی و بالا رفتن راندمان تولید می‌شود. 
 
جعفری در خصوص طرح خود اینگونه توضیح می‌دهد: در این طرح آنتی اکسیدان طبیعی فنولی را از برگ درخت زیتون استخراج کردیم و فرآیند نانو  ریز پوشانی را انجام دادیم. نانو کپسول‌هایی تولید کردیم که پس از آزمایش کیفیت آن‌ها، این کپسول ها را به روغن خوراکی اضافه کردیم، سپس ویژگی آن را مورد بررسی قرار دادیم.
 
وی در پایان افزود: از این نانو  کپسول‌ها می‌توان در تولید محصولات غذایی کم کالری و کم چرب و بهبود ویژگی‌های حسی غذاها استفاده کرد. 
 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تازه ترین اخبار